Aktuális

Feltöltve: 2016. november 8. I Érvényes: 2016. november 16.

Az Üllői Központi Rendelő az alábbiakról tájékoztatja a lakosságot:

A Monori Szakorvosi Rendelőintézetben november 14-én (hétfőn) és 16-án (szerdán) egész napos áramszünet miatt a betegellátás szünetel.

Tekintettel arra, hogy az üllői rendelőben levett vérminták a monori rendelőintézetben kerülnek analizálásra, ezért november 14-én és november 16-án, a monori rendelő zárvatartási ideje alatt az üllői rendelőben a vérvétel elmarad!

Megértésüket köszönjük

Feltöltve: 2016. október 13. I Érvényes: 2016. október 15.

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az október 31-i (hétfői) pihenőnap helyett október 15-én (szombat) munkanap lesz, melynek keretében az Üllői Központi Rendelő HÉTFŐI MUNKAREND SZERINT tartja meg felnőtt háziorvosi és gyermekorvosi rendeléseit.

A felnőtt háziorvosi rendelés keretében a délelőtti rendelési időben Dr. Halasi Katalin látja el saját és Dr. Tóth Jolán betegeit. Délután a megszokott rendelési időben Dr. Kókay József látja el saját és Dr. Bende János betegeit. Dr. Molnár Amália saját betegeit fogadja rendelési időben az Ócsai úti rendelőben.

A gyermekorvosi rendelés keretében a délelőtt folyamán Dr. Laczkó Magdolna rendel, a délutáni rendelés időben Dr. Dudás Mária fogadja betegeit.

Jó egészséget kívánunk!

 Háziorvosok

Feltöltve: 2016. május 6. I Érvényes: 2016. május 28.

Tisztelt Üllői Lakosok!

2016. május 28-án szombaton 9-12 óráig a háziorvosok és nővérek ingyenes szűrővizsgálatra hívják Önöket a központi rendelőbe.

A betegségek megelőzését nem győzzük eléggé hangsúlyozni, ezért elsősorban azokat várjuk, akik évek óta nem voltak orvosnál, akár azért mert nincs rá idejük, akár azért mert nincs panaszuk.

Vérnyomást, vércukrot, vérzsírszintet mérünk, egészségügyi felvilágosítással, tanácsadással szolgálunk.

Ezen a napon összeköthetik a „hasznosat a kellemessel” jöjjenek el délelőtt családostól a szűrésre, utána sétáljanak át a Csülökfesztiválra.

Szeretettel várjuk Önöket!

Üllői háziorvosok

Feltöltve: 2016. április 26.

Az idejében felismert melldaganat gyógyítható!

Az Üllőn lakó, 45-65 év közötti asszonyok, akik utolsó mammográfiás vizsgálata óta eltelt 2 év, névre szóló meghívót kapnak mammográfiás szűrővizsgálatra.

A vizsgálat helye:
Flór Ferenc Kórház
2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1.
Tel.: +36 (28) 507-126.

Kérjük, tegyen eleget meghívásunknak, vegyen részt Ön is a mammográfiás szűrővizsgálaton! A szűrővizsgálat térítésmentes.

Információ:
Budapest Főváros Kormányhivatala
Népegészségügyi Főosztály
tel.: +36 (1) 465-3823

A lehetőség adott! Éljen vele!

2016. május 6.

Feltöltve: 2015. december 2.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a Betegút Egyesület egészségesek és betegek részére információs központot tesz elérhetővé a jobb tájékozódás és a gyógyulási folyamat meggyorsítása érdekében. Az adatbázisokon kívül személyre szabott tanácsadást is biztosítunk, valamint jogsegély szolgáltatást is ellátunk. Az információs központ iránytű az egészségügyi ellátórendszerben történő eligazodáshoz.

www.betegutegyesulet.hu
betegutegyesulet@gmail.com

Telefonszám:
70-884-5879
70-389-4178