Üllő

Befektetőbarát település hivatalos weblapja


                   
                   

III. HAJRÁ ANNA NAP

Időpont: 2016. december 17. szombat 17:00
Helyszín: Jégkristály Jégpálya

Meghálálva a felénk és a mozgás iránti szeretetet, az ünnepek közeledtével mi is SEGÍTENI SZERETNÉNK!

MEGRENDEZZÜK A III. HAJRÁ ANNA NAPOT!
Kérünk benneteket segítsetek eljuttatni ezt az információt minden ismerősötökhöz. Ezzel is segítve kezdeményezésünket.

Miről is szól ez a nap?

Anna leukémiából való felépüléséhez olyan gélre(aloe vera) ill. fehérje turmixra(nutri forte izomépítő shake) volt szüksége, ami nagy anyagi áldozatokkal járt a családja számára (..az anyuka január óta nem dolgozik, minden percét/pillanatát a kislánya mellet tölti hol a kórházban hol otthon ), de ez/ezek szükségesek ahhoz, hogy az izomzatát fel tudja erősíteni, hogy bírja a további megpróbáltatásokat. Jelenleg magántanulásra és izomfejlesztő tornára van szüksége leginkább. Aki szeretne Annán segíteni, és még sportolni is szeret, jöjjön el, üssön- csússzon kettőt a jégen, vagy ha nem is ragad ütőt, de a jelenlétével/megjelenésével, és egy jelképes összeggel megtiszteli az eseményt, azt is MEGKÖSZÖNJÜK..vagy ha esetleg nem tud eljönni, de szeretne segíteni akár 100 forinttal is, azt a következő számlaszámon tudja megtenni:

Sarkadi Péter és Dobsa Angéla Takarékszövetkezet 72900013-10003468.

Már megvalósult két nagyszabású jótékonysági esemény a Hajrá Anna sorozatban (egyik az ANNA „MARATON” jótékonysági futóverseny néven, másik a Hajrá Anna Ping-Pong Party), amelyek jelentős támogatottságot értek el.. ezen felbuzdulva gondoltam, gondoltunk még egy merészet, hogy a lehetőségeinkhez mérten mi is segíteni tudjunk.

Pályánkra a belépés ezen alkalomból 12.17-én, 16:00-tól INGYENES, a belépésért cserébe adományokat várunk látogatóinktól. Programjainkban kiemelt eseményként a MAC BUDAPEST jégkorong csapatát és egyben bemutatóját említhetjük meg. Sőt, a bemutató után a nálunk játszó csapatoknak, esetleg lelkes résztvevőknek alkalma nyílik játszani is ellenük. Végül a napot egy elmaradhatatlan, közös jégdiszkóval zárjuk.

Ezen felül relikviákat bocsátunk árverésre, melyekre a rendezvény megkezdése előtt is lesz alkalom licitálni.

A TELJES BEVÉTEL ANNA FELÉPÜLÉSÉT SZOLGÁLJA, ÉS A RENDEZVÉNY VÉGÉN A VENDÉGEINKKEL KÖZÖSEN ADJUK ÁT!

https://www.facebook.com/pg/Jégkristály-Üllő-mobil-jégpálya-714204028655398/photos/?tab=album&album_id=1188705694538560

Feltöltve: 2016. december 14.

Megszakítás