Üllő

Befektetőbarát település hivatalos weblapja


                   
                   

Képviselő-testület

Tisztelt Lakosság!

Az alábbiakban bemutatjuk az önkormányzat képviselő-testületének tagjait, akik a 2014. évben megrendezett polgármesterek és helyi önkormányzati képviselők általános választása eredményeképpen jutottak mandátumhoz. A polgármester és alpolgármester, mint az önkormányzat tisztségviselői a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 66. § és 75.§-a értelmében a képviselő-testület tagjának tekintendőek. Így városunkban a képviselő-testület 12 tagból áll.

fazekas violetta  

Fazekas Violetta vagyok a 2. választókörzet megválasztott képviselője. Születésemtől fogva Üllőn élek a családommal a Vasadi utcában, két gyermekem van. A FIDESZ-KDNP jelöltjeként jutottam be a Képviselő-testületbe a 2006-os választásokon és azóta is a tagjaként tevékenykedem. Jelenleg az Egészségügyi és Szociális Bizottság elnöke, valamint az Oktatási, Közművelődési és a Sport és Ifjúsági Bizottság tagja vagyok.
Ezeken a területeken felmerülő problémákat igyekszünk megoldani és segítjük a nehéz szociális helyzetbe került családokat. A Szemünk Fénye Nagycsaládosok Egyesületének Édesanyám több mint tíz évig volt az elnöke, mindvégig segítettem a munkáját és megismertem a több gyermekes családok életét, mindennapjait. Az egyesületnek a mai napig segítő tagja vagyok.

A körzetem problémáinak megoldását nagyon fontosnak tartom, de a város érdekeit is szem előtt kell tartani, hiszen a körzet fejlődése a város fejlődése is egyben. A városunk elindult a fejlődés útján az utóbbi években, ahhoz, hogy ez folytatódjon komoly munka és összefogás szükséges.

Ezúton szeretném megköszönni a támogatását mindazoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy 2006 óta tagja lehetek a Képviselő-testületnek.

Elérhetőségem:
Telefon:06-29/321-199; 06-70/620-4039;
E-mail:faviol@freemail.hu
Fogadóóra: előzetes egyeztetés alapján

 

gazsi david

 

Gazsi Dávid vagyok, 1992-ben születtem Budapesten. Születésem óta Üllőn élek. A 2014-es önkormányzati választásokon a Jobbik kompenzációs listájáról kerültem be a képviselő-testületbe, amit szeretnék ezúton is megköszönni a tisztelt üllői választópolgároknak. Célom, hogy mindenki más mellett Üllőn a fiataloknak is legyen képviselete az önkormányzatban.
Az Oktatási Közművelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságnak vagyok a tagja. Igyekszem az üllői emberek ügyeiért és a városért a legjobb tudásom szerint dolgozni. Azt az elvet követem, hogy mindent, ami a város és az emberek érdeke meg kell szavazni, és mindent, ami nem az, azt el kell utasítani. Szükségesnek tartom Üllőn a közbiztonság és a szociális helyzet javítását.

Elérhetőségeim:
E-mail cím: gazsi.david@jobbik.hu
Telefonszám: +3630-608-5464

kerezsi sandor

Kerezsi Sándor vagyok, 1964-ben születtem, Üllőn élek feleségemmel és lányommal. 1998 óta építő ipari vállalkozóként dolgozom. 2010- ben megválasztottak az Ipartestület elnökévé. Ipartestület kompenzációs listájáról kerültem a képviselő testületbe. 2011. óta Üllő – Vasad Természetvédő Vadásztársaság Elnöke vagyok. Jelenleg a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke, valamint a Rendvédelmi és Ügyrendi Bizottság tagja vagyok. 

Célom a Város és környezetének tisztán tartása, beruházások és utak karbantartásának folytatása, a piac megfelelő helyének kialakítása.

Lakcím: 2225 Üllő Pesti u. 252.
E-mail:kerezsi64@freemail.hu

kiss tibor

Kiss Tibor vagyok, Üllőn születtem, jelenleg is Üllőn lakom. Az 1990-es évektől kezdődően folyamatosan részt vettem az üllői közéletben, képviselőként, bizottsági tagként stb., ahol tevékenységem elsősorban a településfejlesztés területére irányult. Jelenleg a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság tagja vagyok, munkámmal igyekszem segíteni a város fejlődését.
Az építőipari beruházások, és az épületüzemeltetés területén dolgozom, és mérnökként több jelentős beruházás megvalósításában vettem részt projektvezetői munkakörben.
A 7-es választókörzetben, az Önök szavazatai alapján lehettem képviselő, melyet ezúton is köszönök a Tisztelt Választópolgároknak.

Kiemelkedő feladatomnak tekintem többek között:
– az utak-, járdák karbantartását, felújítását, építését, az utcák szebbé, barátságosabbá, rendezettebbé tételét, játszóterek létesítését
– Üllő város vagyonának, ill. az intézmények épületeinek állagmegőrzését
– a közbiztonság javítását

Elérhetőségem:
Telefon: 06 30 256 3941
E-mail: kisstpal@gmail.com, kisst@ullo.hu
Fogadóóra: Előzetes egyeztetés szerint.

dr lore attila

Dr. Lőre Attila vagyok. 1964-ben születtem Győrben. 1988-ban szereztem gyógyszerészi diplomát. Három gyermekünk van. Feleségemmel és nagyobbik fiammal gyógyszerészként dolgozunk Üllőn. A 2014-es választáson az Üllői Polgári Kör jelöltjeként szereztem mandátumot a 4. számú választókerületben. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság, valamint a Pénzügyi Bizottság tagja vagyok. Képviselői munkám során az egészségügy további fejlesztésével a szociálisan rászorultak támogatásával foglalkozom.

Pénzügyi bizottsági tagként a város pénzügyi gazdálkodásában, az intézmények működéséhez, valamint a fejlesztésekhez szükséges pénzek elosztásában veszek részt.

Elérhetőségeim:
hétfőtől-csütörtökig 11-től 15 óráig személyesen a Szent Ilona Gyógyszertárban (Üllő Faiskola utca 11), vagy
telefonon a  06 30 60 85 455 számon érhetnek el.

magyar istvanne

Hadadi-Fekete Ilona vagyok, mandátumomat az Üllői Polgári Kör színeiben nyertem el az 5. számú választókerületben. 28 éve élek Üllőn, 2 felnőtt fiam van. 23 éve az üllői gyermekorvosi rendelőben dolgozom. Az Oktatási Kulturális Sport és Ifjúsági Bizottság elnöke vagyok, de az Egészségügyi és Szociális Bizottság munkájában is részt veszek.

Szívemen viselem az óvodákat, bölcsődét, kulturális életet. Szeretném, ha fiataljaink több részt vállalnának a város életében. Jó lenne, ha minél több játszótér és közösségi hely lenne a városban. Itt jegyzem meg, hogy a már meglévőkre mindenki vigyázzon.

Ha igény van rá előzetes egyeztetést követően fogadóórát tartok.

Elérhetőségeim:
Telefon: 0670-313-6930
E-mail:icus1970@gmail.com

medvedovszky bela

Medvedovszky Béla vagyok, 1960-ban születtem, 1984 óta élek Üllőn.  Feleségem itt született, jogász, két felnőtt korú gyermekünk van. Építész és mélyépítő mérnökként kivitelezői, tervezői, beruházói és hatósági gyakorlattal rendelkezem. Hét évet dolgoztam építéshatósági munkakörben Üllőn, jelenleg saját tulajdonú vállalkozásomban építész tervezőként dolgozom. A 03. számú egyéni választókerület független képviselője vagyok immár második alkalommal, jelenleg a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság tagja és a Pénzügyi Bizottság elnökeként.

Elérhetőségeim:
Telefon:30-476-1375
E-mail: mebebt@monornet.hu

Hiszem, csak együttműködő, Városunk fejlődését és Lakóinak jólétét szem előtt tartó Képviselőkre van szükségünk, akik itt élnek, ismerik a helyi problémákat, lehetőségeket és tapasztalatukat, tudásukat, tehetségüket a közösség szolgálatába állítják.

szendrey elek

Szendrey Elek vagyok, a 01.-es számú választó kerület megválasztott képviselője. Jelenleg a Városfejlesztési és Környezetvédelmi, az Egészségügyi és Szociális Bizottság valamint a Rendvédelmi és Ügyrendi Bizottság tagja vagyok. Továbbá folyamatosan figyelemmel kísérem, a város lakossága egészségügyi helyzetének és ellátásának alakulását. Véleményezem az egészségügyi és szociális ellátást érintő önkormányzati ügyeket. Remélem, munkámmal segíteni tudom városunk és a lakosság érdekeit.

Főbb céljaim:

– Cigriben szabadidőpark kiépítése, illetve a terület mindkét oldalának lekerítése, térfigyelő kamerák felszerelése
– Utcákon a fák, bokrok gallyazása a biztonságos közlekedés érdekében.   

Telefonszám: 06-20/575-4149, 06-29/320-407

tallarom balazs

Tallárom Balázs vagyok, mandátumomat a DK-MSZP-Együtt színeiben nyertem el, kompenzációs listáról jutottam be a képviselő-testületbe.
32 éves vagyok házas, egy gyermek édesapja. Diplomámat a Budapesti Műszaki Főiskolán szereztem, műszaki menedzserként. Vállalkozóként dolgozom.

Bizottsági tagságaim:

Oktatási,Közművelődési, Sport és Ifjúsági Bizottság és a Rendvédelmi és Ügyrendi Bizottság tagja.

Elérhetőségeim:
Telefon: +36-30-608-5473
E-mail: Tallarom.Balazs@ullo.hu

udvardi matyas

Udvardi Mátyás, 2006. óta tagja a képviselő-testületnek. A FIDESZ – Magyar Polgári Szövetség színeiben a 8. sz. választókerületben nyerte el a választók bizalmát 2014-ben, harmadik alkalommal.
A Rendvédelmi és Ügyrendi Bizottság elnöke, tagja a Pénzügyi- valamint a Városfejlesztési – és Környezetvédelmi Bizottságnak.
2006-2009. között elvégezte a Polgári Magyarországért Alapítvány által szervezett önkormányzati szakpolitikai közéleti akadémiát.
Képviselői munkájában a lakók érdekeit tartja legfontosabbnak, az emberek mindennapjait érintő problémákkal, azok megoldásával foglalkozik. Akik ismerik, tudják, mindig számíthatnak rá.
Elérhetőség:
Telefon:
06-30/551-9927