Üllő

Befektetőbarát település hivatalos weblapja


                   
                   

Városi Sporttelep

A Városi Sporttelep (közismertebb nevén Focipálya) 2009-ben került átadásra. A létesítmény területén található 2db füves labdarúgó pálya, 1 db kézilabda pálya méretű füves pálya a nem versenyszerű sportolók részére, valamint kialakításra került 1 db -alábbiakban felsorolt – strandsportok bonyolítására szolgáló pálya: Strandröplabda, Strandkézilabda, Strandfoci

A két füves pálya technikai adatai: az úgynevezett 1. számú Center pálya mérete 110×70 méter,  mely rendelkezik 400 db székkel ellátott lelátóval valamint fedett cserepadokkal. A pálya talaja gyepszőnyeg. Mivel a mérkőzések többsége ezen a pályán zajlik, rendelkezik eredményjelzővel is.

Az úgynevezett  2. számú pálya (edzőpálya) mérete 100×65 méter. A pálya rendelkezik fedett cserepadokkal valamint világítással így ez a pálya esti edzésekre és mérkőzések megrendezésére is alkalmas. A pálya talaja vetett füves.

Az öltöző épület renFTC PÜNKÖSD jók (3)delkezik 4 db játékos öltözővel ,1 db játékvezető öltözővel, 1 db szertárral, 1 db raktárhelyiséggel ,1db mosóhelyiséggel. Az öltöző épületében található még egy büfé, valamint egy leválasztható klubhelyiség.
Az épület akadálymentesített, az öltöző épületében elkülönítve lettek kialakítva a vendégek részére a közösségi valamint mozgáskorlátozott mosdók.

 

Cím: 2225 Üllő Dóra Sándor krt. 47.
Sporttelep telefonos elérhetősége: 0670/3968124, 0670/3284987
E-mail: sportullo@monornet.hu

 

Megszakítás