Üllő

Befektetőbarát település hivatalos weblapja


                   
                   

Városi Sport és Rendezvénycsarnok

Városi Sportcsarnokunk 2007 júniusában került átadásra. Az üzemeltetést az Üllői Sport és Szabadidő Kft végzi.

A Sportcsarnok technikai adatai:
– Az épület alapterülete: 2300 m2.

A létesítmény játékos és játékvezetői öltözőkkel, orvosi szobával, szertárakkal, valamint két kisebb teremmel rendelkezik.
A küzdőtér kettéosztható térelválasztó függönnyel, a lelátó 450 fő befogadására alkalmas. A pálya I. osztályú hitelesítéssel rendelkező 40×20 méteres kézilabda pálya méretű, mely alkalmassá teszi kézilabda, teremfoci, futsal, valamint kosárlabda mérkőzések lebonyolítására. A kosárlabda palánkok elektromos mozgatásúak. A küzdőtér mérete és kialakítása miatt lehetőség van a teremben küzdősportok, táncversenyek, és nagy létszámú értekezletek lebonyolítására. A sportrendezvényeken kívül alkalmas az akusztikai tulajdonságai miatt bálok, koncertek, zenés táncos estek, színházi előadások megrendezésére.

Sportcsarnok 2.Koncertek esetén maximálisan 1.300 fő részére, bálok esetén asztalokkal berendezve 500 fő befogadására alkalmas. A küzdőtérre vonatkozóan edzésekre 9.000 Ft/óra, míg mérkőzések lebonyolítása esetén 20.000 Ft + áfa /óra ellenében bérelhető a létesítmény. Közösségi és egyéb nem sport célú rendezvény esetén előzetes egyeztetés szükséges a bérleti díj kialakítása miatt.

Az épület akadálymentesített, mozgáskorlátozottak részére külön vizesblokk került kialakításra.

Cím: 2225 Üllő, Árpád fejedelem utca 1.
A Sportcsarnok telefonos elérhetősége: 06 70 377 4272
E-mail: sportullo1@gmail.com

 

 

Megszakítás