Üllő

Befektetőbarát település hivatalos weblapja


                   
                   

2024. ÉVI LAKOSSÁGI JÁRDAÉPÍTÉS PÁLYÁZAT

Feltöltve: 2024. március 11.

Üllő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2024. évre vonatkozóan pályázatot ír ki lakossági járdaépítésre Üllő város területén lévő utcákra vonatkozóan.

Lakossági járdaépítési pályázatra azon ingatlantulajdonosok jelentkezhetnek, akik az Üllői Polgármesteri Hivatal portáján elérhető formanyomtatványt kitöltik és határidőre 2024.05.06-ig eljuttatják az „Üllői Polgármesteri Hivatal, 2225 Üllő, Templom tér 3, Városfejlesztési Iroda” részére, továbbá vállalják járdaépítési munkák kivitelezését 2024 október 31-ig, az építés után készre jelentik az Üllői Polgármesteri Hivatal munkatársának. Fontos, hogy a jelentkezésükben a kért információkat, elérhetőségeket megadni szíveskedjenek a későbbi egyeztetések céljából.

A pályázaton indulhat minden olyan ingatlantulajdonos, akinek az ingatlanjaelőtt a járda járhatatlan, hiányos, balesetveszélyes, vagy eddig még nem épült meg. A pályázat az ingatlan utcafronti szakaszára vonatkozik, a kapuk előtti autóbeállókra nem.

 
Az Önkormányzat vállalja a járdák építésénél a régi betonjárdából származó beton törmelék elszállítását, de a járda építése során keletkező föld és egyéb, máshonnan származó hulladék elszállítását nem.
A pályázatban az alább felsorolt utcákban csak térkő burkolatú, minimum 1,3 méter széles járda építését támogatjuk:
–       Árvácska utca
–       Bimbó utca
–       Állomás utca
–       Széchenyi utca
–       Gyár utca
–       Hunyadi utca
–       Damjanich utca
–       Kossuth Lajos utca
–       Kistemető utca
–       Ecseri út
Ezen utcákban a pályázók a pályázat aláírásával egyidejűleg vállalják, hogy a kivitelezést követő 2 éven belül bármilyen süllyedés, vagy egyéb kivitelezésből adódó tönkremenetel esetén a járdát térítésmentesen helyreállítják. A térkő járda építéséhez az Önkormányzat 14.000.-Ft/m2 összeggel járul hozzá, melyet a kivitelezés befejezését követő helyszíni felmérés után térítünk meg.

Térkő burkolatú járda minimális műszaki követelményei:
–       szegélykő
–       minimum 10 cm vastag murva, vagy zúzottkő ágyazat (tömörítve)
–       2-4 cm vastag 0-4-es homok kiegyenlítő réteg
–       minimum 6 cm vastag beton térkő burkolat
A beton járda építését a korábbi évekhez hasonlóan cement és sóder biztosításával támogatjuk, mely 10 cm vastag járdára értendő.
A pályázat elbírálása a beérkezés sorrendjében történik!
Előnyt élveznek a legalább 100 fm hosszú szakaszok tulajdonosai (együttesen), továbbá a saroktól sarokig terjedő járdaszakaszok pályázói.
A pályázatra jelentkezés formanyomtatványa a meghirdetés napjától – 2024.03.11. – 2024.05.06. napjáig az Üllői Polgármesteri Hivatal portáján, valamint az Üllő Város honlapján (www.ullo.hu) elérhető.
Az igénybejelentő nyomtatvány elérhető itt: https://docs.google.com/document/d/1oonggH-CN8l0-75g1F8eH8-4opsHM3Op/edit?usp=sharing&ouid=105765632457658449682&rtpof=true&sd=true
A pályázatok benyújtásának határideje: 2024. május 06.

A pályázat benyújtásának módja:
1)  a formanyomtatvány postai úton történő visszaküldésével az alábbi címre, Üllői Polgármesteri Hivatal 2225 Üllő, Templom tér 3. Városfejlesztési Iroda
2)   személyesen kézbesítve az Üllői Polgármesteri Hivatal portáján az említett címzéssel ellátott zárt borítékban a kérelem gyűjtő dobozba helyezésével
3)  Email formájában: soos.laszlo@ullo.hu e-mail címre. A borítékra vagy email esetén a tárgy rovatba kérjük ráírni, hogy „2024. évi Lakossági Járdaépítés”.
A jelentkezőket postai úton, levélben tájékoztatjuk az pályázat eredményéről és részleteiről.

Üllő Város Önkormányzata

Plakát 2024

Nyomtatvany_Igenybejelento_2024 (1)

Nyomtatvany_Igenybejelento_2024 (2)

 

Megszakítás