Üllő

Befektetőbarát település hivatalos weblapja


                   
                   

KÖZÉTKEZÉS ONLINE SZÁMLÁZÁS ÉS FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Feltöltve: 2022. november 16.

Üllő Város Önkormányzata a közétkeztetésben részt vevők részére bevezeti az elektronikus számlázás és fizetés lehetőségét. A szolgáltatás kezdetben önkéntes, azonban 2023. szeptember hónaptól kezdődően a számlák már csak elektronikus úton kerülnek megküldésre és elektronikus úton történik majd a befizetés is.

Az önkormányzat az E-önkormányzat portálon (korábbi nevén: Önkormányzati hivatali portál) keresztül biztosítja ügyfelei számára az elektronikus ügyintézéshez szükséges szolgáltatásokat.

Az E-önkormányzat portál elérhető:
https://eonkormanyzat.gov.hu
https://e-onkormanyzat.gov.hu
https://ohp.asp.lgov.hu

Az online ügyintézéshez a bejelentkezett felhasználónak rendelkeznie kell elektronikus azonosításra alkalmas azonosítóval (ügyfélkapus regisztrációval, e- személyivel, vagy részleges kódú telefonos azonosítással), értesítési tárhellyel, valamint nem lehet tiltott az Elektronikus ügyintézésre vonatkozó alap rendelkezése a Rendelkezési Nyilvántartásban (https://rendelkezes.gov.hu/).Ezek mellett az első belépéskor a KAÜ azonosítást követően el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF). Ezzel automatikusan létrejön az ASP elektronikus ügyfél felhasználói fiók.
Akik már most élni kívánnak az online fizetés lehetőségével, azok a megismerési nyilatkozat kitöltésével és a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Iroda részére történő megküldésével tudnak csatlakozni a rendszerhez.

A nyilatkozat és a hozzá kapcsolódó adatkezelési tájékoztató, valamint a befizetés menetéről készített tájékoztató anyag elérhető az étkezési helyeken (iskola, óvoda, bölcsőde), illetve letölthetőek innen is:

Adatkezelési tájékoztató (link)
Megismerési nyilatkozat (link)
Online számlázás és fizetés menete (link)

Amennyiben a rendszer működésével, illetve a befizetéssel kapcsolatban esetlegesen kérdés merül fel, a Pénzügyi Iroda munkatársai készséggel állnak rendelkezésre a
penzugyi-iroda@ullo.hu e-mail címen, vagy telefonon munkaidőben az alábbi elérhetőségeken:

Rudolf Jenő irodavezető 06 30 936-89-60
Szvercsek László irodavezető-helyettes 06 70 797-22-99

Megszakítás