Üllő

Befektetőbarát település hivatalos weblapja


                   
                   

CSÜLÖKFESZTIVÁL 2022 – LEHET JELENTKEZNI

Feltöltve: 2022. május 2.

Az idei évben hosszú kihagyás után az Ipartestület és Üllő Város Önkormányzata közös szervezésében ismét megvalósul a Csülökfesztivál és családi gyermeknap az Üllő Piac területén.
Az egész napos gyereknapi aktivitások, főzőverseny és színes színpadi programok, bemutatók után este a nagyszínpadon fellép az R-GO zenekar és utána utcabál is lesz a Jerzsele együttessell!
Időpont: 2022. május 28.

A főzőversenyre csapatok jelentkezését várjuk, a feltételek:

– A főzés során a versenyzők saját maguk által hozott nyersanyagokból, saját eszközökkel (bogrács, előkészítő asztal, tüzelőanyag stb.) készítik el a jelentkezési lapon megjelölt csülkös ételt, saját sátorban.
– A szervezők által kijelölt főzőhelyeket május 28-án 8:00 óráig kell elfoglalni és a területet berendezni.
– A versenyre benevezett étel csak helyben készülhet.
– Minden versenyző csapatnak 1 adag ételt kell leadni a zsűri részére bírálásra, ehhez sorszámmal ellátott tárolóedényt a szervezők biztosítanak.
– Az esztétikus tálalást a zsűri külön értékeli!
– A főzőverseny I-II-III. helyezettje értékes díjakat, a résztvevők emléklapot kapnak.
Idei évben lehetőség van (egy tálca) házi készítésű süteménnyel is nevezni, amelyet a zsűri külön értékel és a fellépők fognak elfogyasztani, nevezési díj ez esetben nincs.
Nevezési díj: kis sátorral: 3 000,- Ft/csapat/bogrács; nagy sátorral: 5000 Ft/csapat/bogrács

Nevezési határidő: 2022. május 18.

További információ, nevezési lap igénylése és a nevezési díj befizetése:

Méhes Magdi:+36 20 385 6822; mehesmagdi@gmail.com

A rendezvény helyszínén a közönség számára lesz lehetőség csülkös étel vásárlására több helyen a piac üzleteiben és kitelepülő egységeknél is! Kiállítóként, vásári résztvevőként is lehet jelentkezni a toth.gabor@ullo.hu címen vagy a +36 70 312 4134 -es telefonszámon.
Várjuk a csapatok jelentkezését, a programra pedig szeretettel várjuk minden Lakosunkat, legyen egy nagy, jó hangulatú, közös családi napunk együtt!
 

Megszakítás